This is the story of Wienen Monique
Country: Nederland
- August 22, 2023

Wereldwijd aandacht voor CML blijft belangrijk! Door de ontwikkelingen afgelopen decennia overleven steeds meer mensen met CML. Bijwerkingen zijn een van de grotere uitdagingen. Willen we voor iedereen met CML een aanvaardbaar en kwalitatief goed leven? Dan is en blijft onderzoek naar oorzaken en oplossingen overal ter wereld belangrijk. Misschien is er zelfs een kans om te kunnen stoppen met medicijnen. Ook daar moet nog veel onderzoek naar gedaan worden.

Ik nodig je uit om waar ter wereld ook de handen in elkaar te slaan. CML kent geen grenzen, waar je ook bent ter wereld, ook jij kunt CML in de spotlight zetten, altijd en overal maar vooral op 22 september, wereld CML-dag. Aandacht voor CML is aandacht voor jezelf. DOEN!

Worldwide attention for CML remains important! Due to developments in recent decades, more and more people with CML are surviving. Side effects are one of the bigger challenges. Do we want an acceptable and good quality life for everyone with CML? Then research into causes and solutions around the world is and will remain important. There may even be a chance to be able to stop taking medication. A lot of research still needs to be done on this too.

I invite you to join forces anywhere in the world. CML knows no boundaries, wherever you are in the world, you too can put CML in the spotlight, anytime, anywhere, but especially on September 22nd, World CML Day. Attention to CML is attention to yourself. DOING!

Leukemia patients with CML in Africa, Latin America & Asia NEED YOUR HELP

Imagine not having access to the tests you need to manage your disease?
Imagine not being able to afford transportation to a treatment clinic?
Imagine not getting the treatment you need to survive?

With your donation, we can ensure that people living with CML get the care and compassion they deserve, and the treatment they need to survive. Please choose one of the projects to make a donation.

Share this story on 

Make your voice heard

ON WORLD CML DAY 2023

Share your story
If you are living with CML or supports someone who does share your stories with us and participate in the global campaign. CML deserves a spotlight, so let your voice be heard!

Share your event
We would very much  love for you to share with us your activities and/or celebrations for 9/22 and we can spotlight the CML community at work around the world!